Wellness

BELEEF WELLNESS

Laat de deugdoende warmte van de sauna als een heerlijk dekentje over je heen vallen en ervaar het heilzaam effect ervan op jouw lichaam. De infraroodsauna ontspant de spieren en verzacht eventuele pijnen van gewrichten. De infrarood-sauna kent de laatste jaren een heuse opmars. Anders dan de klassieke ‘Finse’ sauna is de werking van een infrarood-sauna gebaseerd op de (onzichtbare) infraroodstralingswarmte die opgewekt wordt met diverse types van stralers. Het kenmerk van infraroodwarmte is dat deze warmte wordt overgebracht naar de huid zonder dat er warme lucht aan te pas komt.

DE ZON IS DE BELANGRIJKSTE ENERGIEBRON OP AARDE. TIJDENS EEN WARME ZOMERDAG ERVAREN WE DE WELDAAD VAN DE ZONNESTRALEN OP ONZE HUID. EEN INFRAROODCABINE WERKT OP EENZELFDE MANIER ALS DE ZON: U KRIJGT VOLOP POSITIEVE ENERGIE!

De infraroodstralers van een infraroodcabine verwarmen u van binnenuit en hebben daardoor een betere dieptewerking dan een traditionele sauna. Klinische studies tonen aan dat infraroodwarmte verlichtend werkt bij spier- en gewrichtspijnen. Maar doordat u in een infraroodcabine ook flink transpireert, reinigt u uw lichaam en verbetert u uw weerstand. Wist u dat u in een infraroodcabine tot 7 keer méér gifstoffen kwijtraakt? Een sessie in een infraroodcabine is niet alleen goed voor uw spieren en gewrichten, tijdens de sessie verbrandt u ook een hoog aantal calorieën. Onderzoek heeft aangetoond dat u tijdens een sessie van 30 minuten tot 600 calorieën verbrandt, terwijl u heerlijk ontspant in de infraroodcabine.

Wil je verder als gast van Bed ’n Blues helemaal tot rust komen, kan dit ook in de voorziene relaxruimte met zelfs een glaasje bubbels.

Sauna & Welness : mits bijbetaling